Uutiset

Uusia raportteja

Juristi -raportit kohtaan on lisätty seuraavat raportit: Laskutusyhteenveto, Osahyvitykset, Laskuttamattomat palkkiot ja kulut.

lue lisää

Maksamatta jääneestä osuudesta uusi lasku

Ohjelmistoon on lisätty ominaisuus tilanteeseen, jolloin vakuutusyhtiölle lähetetään lasku bruttona ja vakuutusyhtiö maksaa laskusta osan. Tämän jälkeen muutetaan vakuutusyhtiön lasku vastaamaan suoritusta ja tehdään maksamatta jääneestä osuudesta lasku asiakkaalle, johon tulostetaan myös alkueräisen laskun erittelyt.

lue lisää

Hyvitysten syöttö

Hyvityksiä voidaan käyttää joko siinä tapauksessa, että lasku maksetaan vain osittain tai lasku jää kokonaan maksamatta.

lue lisää

Paikkakunnat

Perustiedot/Nimikkeistöt -kohdassa voi nimetä paikkakunnat. Kun paikkakunnat on nimetty, käyttäjän perustietoihin tulee näkyviin paikkakuntavalinta.

lue lisää

Tilasto toimeksiantojen tyypin mukaan

Valikon kohtaan ”Perustiedot/Nimikkeistöt” on lisätty kohta ”Toimeksiantojen tyypit”. Siinä voidaan nimetä toimistolle oma luokittelu, jonka mukaisesti halutaan toimeksiantoja tilastoida.

lue lisää

juristi.fi

Juristi.fi:n avulla toimenpiteet ja kulut on helppo kirjata. Kaikki asiakastasi koskevat tiedot ovat yhdessä paikassa ajan tasalla. Laskutus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti.

© 2018 Arts & Minds Oy