Tietoturva

Juristi.fi on turvallinen kuin pankki!
~

Turvatut palvelimet.

• Vartiointipalvelut

• Kameravalvonta 24/7

• Murtosuojaus

• Elektroninen hälytysjärjestelmä
(mm. liikkeentunnistus)

• Kulunvalvontajärjestelmä

Juristi.fi-palvelussa käytettävät yhteydet on suojattu 256-bittisellä SSL-suojauksella, jota myös monet pankit käyttävät. SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi.

Lisäksi kaikkien käyttäjien salasanat ovat salatussa muodossa. Palvelun tietokannasta otetaan varmuuskopiot vähintään kerran vuorokaudessa, käytännössä useammin.

Käytössä ovat varmennetut palvelintilat, jotka on sijoitettu Suomeen pääkaupunkiseudulle nopeiden verkkoyhteyksien läheisyyteen. Palvelintilamme on suunniteltu kriittistä toimintavarmuutta edellyttävien palvelinjärjestelmien sijoitustilaksi ja ne tarjoavat teknisesti kehittyneen ja turvallisen ympäristön datajärjestelmillemme. Palvelintilamme täyttää Viestintäviraston vaatimukset A-luokan laitetiloille (Viestintävirasto 48 A/2003, ”Tärkeät tilat”).

Turvallinen laiteympäristö!

Nopeat yhteydet.

Gigabit Ethernet-tekniikalla toteutettu runkoverkko takaa ruuhkattoman ja toimintavarman verkkoyhteyden kaikissa olosuhteissa. Käytössämme on valokuituyhteydet kolmen riippumattoman operaattorin runkoverkkoon.

Ohjelmistoa käytetään turvallisesti internetin kautta suojatuilla yhteyksillä; näin sitä voi käyttää myös eri toimipisteistä tai vaikka kotoa käsin. Ohjelmiston käyttö ei edellytä työasemiin mitään asennuksia nykypäivän normaalin varusohjelmiston lisäksi eikä vaadi sinulta laitteistojen tai ohjelman ylläpitoa. Voit käyttää Juristi.fi:tä milloin vain paikasta riippumatta, tarvitset vain internetyhteyden. Käyttö on mahdollista myös mobiililaitteissa.

Ohjelmisto voidaan ostaa ja asentaa oman toimistosi paikallisverkkoon tai sitä voidaan käyttää tässä www.juristi.fi -palvelussa suojatuilla yhteyksillä järkevillä kuukausimaksulla.

juristi.fi

Juristi.fi:n avulla toimenpiteet ja kulut on helppo kirjata. Kaikki asiakastasi koskevat tiedot ovat yhdessä paikassa ajan tasalla. Laskutus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti.

© 2023 Arts & Minds Oy