Ohjelmisto

Tallenna tiedot. Tiedä tapahtumat.
Tunne asiakkaasi paremmin.

Tee parempaa tulosta.

Juristi.fi on työkalu asianajo- ja lakiasiantoimistojen toimeksiantojen hallintaan. Selkeä, yksinkertainen ja järkevän hintainen työkalu auttaa sinua hallitsemaan tiedonkeruun, raportoinnin sekä laskutuksen helposti ja vaivattomasti.

Juristi.fi mahdollistaa sinulle paremman tuloksen tekemisen.

Varmistat, että kaikki palkkiot ja toimenpiteet laskutetaan. Juristi.fi:n avulla toimenpiteet ja kulut on helppo kirjata. Kaikki asiakastasi koskevat tiedot ovat yhdessä paikassa ajan tasalla. Laskutus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti.

Varmista uskottavuus.

Vapautat aikasi juridiikkaan.
Käytä aikasi olennaiseen ja anna automatiikan hoitaa rutiinit. Juristi.fi tekee puolestasi laskutusehdotukset, raportoinnit ja yhteenvedot.

Hallitset asiakaskohtaisen kannattavuuden ja näet tulevaisuuteen.

Näet reaaliaikaisesti asiakaskohtaisen kannattavuuden ja tunnistat parhaat asiakkaat selkeästi. Asiakkaasta kerätyt tiedot mahdollistavat ennakoinnin ja ennustamisen.

Aloita ilmainen käyttö

Aloita ilmainen koekäyttö 30 päivän ajaksi tai varaa meiltä demoesittely – tutustu ohjelmaan juuri sinulle parhaalla tavalla!

Ota meihin yhteyttä

juristi.fi

Juristi.fi:n avulla toimenpiteet ja kulut on helppo kirjata. Kaikki asiakastasi koskevat tiedot ovat yhdessä paikassa ajan tasalla. Laskutus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti.

© 2023 Arts & Minds Oy