Ominaisuudet

Tässä pääset tutustumaan ohjelmiston tärkeimpiin toiminnallisuuksiin. Varaamalla meiltä veloituksettoman demoesittelyn tulemme luoksesi käymään ja annamme sinulle tarkemman henkilökohtaisen opastuksen ohjelmistoon.

Toimeksiannot

Toimeksiantoihin voidaan liittää mm: vastuullinen juristi sekä avustava juristi, budjetti tai sovittu kokonaispalkkio, hinnasto, kieli, vastapuolet, sekä toimeksiannon perustiedot kuten nimi, yhteyshenkilö, yhteystiedot, diario.

l

Toimenpiteiden syöttö

Kirjautuessasi sisään ohjelmistoon voit heti syöttää uusia toimenpiteitä. Päästäksesi toimenpiteen syöttöruutuun riittää että syötät vain osan asiakkaan nimestä tai annat toimeksiannon numeron.

Varmistat helposti, että kaikki kunkin päivän toimenpiteistä on tullut kirjatuksi ja tarkistat nopeasti haluamasi ajanjakson päivittäisten saldojen paikkansapitävyyden.

Laskutus

Laskutusehdotuksen alkuruutuun tuodaan ehdolle toimeksiannon edellisen laskun laskuteksti – voit myös tarvittaessa muuttaa laskutusehdotusta, laskun perustietoja sekä laskun yhteenvetoa.

Raportointi

Juristiraportti mahdollistaa erilaisten raporttien tulostamisen. Näet helposti laskuttamattomien palkkioiden kokonaistilanteen toimeksiantokohtaisesti,
kuinka paljon eri asiakkaille on tehty töitä valitulla ajanjaksolla, sekä eri toimeksiantoihin tehtyjen töiden määrän ja tekijän valitulla ajanjaksolla.

f

Rajapinnat

Järjestelmään on saatavilla erilaisia ohjelmistorajapintoja mm. kirjanpito-ohjelmistoihin. Kysy näistä meiltä lisää.

Juristi.fi on yhteensopiva oikeusavun sähköisen asioinnin (Romeo) kanssa
Oikeudenkäyntiavustajien on käytettävä oikeushallinnon sähköistä asiointipalvelua (Romeo) hakiessaan valtion varoista maksettavia palkkioita ja kulukorvauksia.
Juristi.fi -ohjelmiston kautta kaikki tiedot toimenpiteistä ja toimeksiannosta siirtyvät vaivattomasti Romeo -yhteyden kautta Oikeushallinnon järjestelmiin.

TURVALLINEN KUIN PANKKI

SSL-suojaus

Juristi.fi-palvelussa käytettävät yhteydet on suojattu 256-bittisellä SSL-suojauksella, jota myös pankit käyttävät.

VARMUUSKOPIOT

Palvelun tietokannasta otetaan varmuuskopiot vähintään kerran vuorokaudessa, käytännössä useammin.

HUIPPU PALVELIMET

Käytössä palvelintilat, jotka on sijoitettu Suomeen pääkaupunkiseudulle nopeiden verkkoyhteyksien läheisyyteen.

Aloita ilmainen käyttö

Aloita ilmainen koekäyttö 30 päivän ajaksi tai varaa meiltä demoesittely – tutustu ohjelmaan juuri sinulle parhaalla tavalla!

Ota meihin yhteyttä

juristi.fi

Juristi.fi:n avulla toimenpiteet ja kulut on helppo kirjata. Kaikki asiakastasi koskevat tiedot ovat yhdessä paikassa ajan tasalla. Laskutus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti.

© 2023 Arts & Minds Oy