Uutiset

helmi 8, 2017

Maksamatta jääneestä osuudesta uusi lasku

Ohjelmistoon on lisätty ominaisuus tilanteeseen, jolloin vakuutusyhtiölle lähetetään lasku bruttona ja vakuutusyhtiö maksaa laskusta osan. Tämän jälkeen muutetaan vakuutusyhtiön lasku vastaamaan suoritusta ja tehdään maksamatta jääneestä osuudesta lasku asiakkaalle, johon tulostetaan myös alkueräisen laskun erittelyt.

Klikkaamalla linkkiä saadaan ruutu, jossa voidaan antaa vakuutusyhtiön maksamatta jättämä summa arvonlisäveroineen, jotta se saadaan sentilleen täsmäämään maksun kanssa. Kun tässä ruudussa painetaan OK, niin tämän jälkeen muutetaan vakuutusyhtiön alkuperäistä laskua eikä toimintoa enää voi peruuttaa.

Seuraavaksi annetaan asiakkaalta laskutettava summa ilman arvonlisäveroa, koska alv lisätään siihen laskun laadinnassa. Lisäksi annetaan asiakkaan laskuun tulostettava laskuteksti. Linkistä voi tulostaa vakuutusyhtiön uuden laskun. Sen voi tulostaa myös kohdasta aikaisemmat laskut.

Kun painetaan OK, tullaan normaalisti laskun laadinnan alkuruutuun ja voidaan laatia asiakkaan lasku valmiiksi.

juristi.fi

Juristi.fi:n avulla toimenpiteet ja kulut on helppo kirjata. Kaikki asiakastasi koskevat tiedot ovat yhdessä paikassa ajan tasalla. Laskutus tapahtuu vaivattomasti ja nopeasti.

© 2018 Arts & Minds Oy